Centraal Gelderland

Aanmeldroute Centraal Gelderland

Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar/Rijnwaarden
Braams heeft met alle gemeenten van Centraal Gelderland een contract. Er is geen sprake van een eigen bijdrage.
 
Algemene informatie
Het dyslexieonderzoek en (afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek) de dyslexiebehandelingen worden volledig vergoed door alle gemeenten van Centraal Gelderland. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van onderstaande informatie, neemt u dan gerust contact op met ons secretariaat. Het secretariaat staat u graag telefonisch te woord op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur (tel. (026) 202 40 02). Per e-mail zijn zij bereikbaar op info@braams.nl
 
Wanneer u en uw school vermoeden dat er mogelijk sprake is van ernstige dyslexie, is het mogelijk om een aanvraag te doen voor de vergoede dyslexiezorg.
 
Aanmeldroute Arnhem
Wanneer u in Arnhem woont, meldt u uw kind aan bij de wijkcoach die aan de school van uw kind verbonden is. De wijkcoach beoordeelt of uw kind in aanmerking komt voor de vergoede dyslexiezorg. Na goedkeuring van de wijkcoach, kunt u uw kind hier aanmelden. Wilt u meer weten over de vergoede dyslexiezorg? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze collega's van het secretariaat. Wij informeren u graag hierover. 
 
Aanmeldroute Duiven, Lingewaard en Wageningen
Wanneer u in Duiven, Lingewaard of Wageningen woont, meldt u uw kind aan bij het Sociaal Team van uw gemeente. Na goedkeuring van het Sociaal Team, kunt u uw kind hier aanmelden. Het team beoordeelt of uw kind in aanmerking komt voor de vergoede dyslexiezorg. Wilt u meer weten over de vergoede dyslexiezorg? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze collega's van het secretariaat. Wij informeren u graag hierover.
 
Aanmeldroute Doesburg, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort of Zevenaar/Rijnwaarden
Wanneer u in Doesburg, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort of Zevenaar/ Rijnwaarden woont, kunt u uw kind rechtstreeks aanmelden bij Braams. U kunt uw kind hier aanmelden. 
Direct aanmelden