Midden IJssel/ Oost-Veluwe

Aanmeldroute Midden IJssel/ Oost-Veluwe

Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen

Braams heeft met alle gemeenten van Midden IJssel een contract. Er is geen sprake van een eigen bijdrage.
 
Algemene informatie
Het dyslexieonderzoek en (afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek) de dyslexiebehandelingen worden volledig vergoed door alle gemeenten van Midden IJssel. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van onderstaande informatie, neemt u dan gerust contact op met ons secretariaat. Het secretariaat staat u graag telefonisch te woord op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur (tel. (055) 203 40 02). Per e-mail zijn zij bereikbaar op info@braams.nl.
 
Wanneer u en uw school vermoeden dat er mogelijk sprake is van ernstige dyslexie, is het mogelijk om een aanvraag te doen voor de vergoede dyslexiezorg. De aanmeldroute verschilt per woonplaats.
 
Aanmeldroute Epe, Heerde, Lochem en Zutphen
Wanneer u in EpeHeerde, Lochem of Zutphen woont, kunt u uw kind rechtstreeks aanmelden bij Braams. U kunt uw kind hier aanmelden. 

Aanmeldroute Apeldoorn, Brummen, Hattem en Voorst 
Wanneer u in Apeldoorn, Brummen, Hattem of Voorst woont, meldt u uw kind aan bij het betreffende Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Het CJG beoordeelt of uw kind in aanmerking komt voor de vergoede dyslexiezorg. Wij informeren u graag hierover. Na goedkeuring van het CJG, kunt u uw kind hier aanmelden. Wilt u meer weten over de vergoede dyslexiezorg? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze collega's van het secretariaat.

 
Direct aanmelden