Twente

Aanmeldroute Twente

Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden

Braams heeft met alle gemeenten van Twente een contract. Er is geen sprake van een eigen bijdrage.
 
Algemene informatie
Het dyslexieonderzoek en (afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek) de dyslexiebehandelingen worden volledig vergoed door alle gemeenten van Twente. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van onderstaande informatie, neemt u dan gerust contact op met ons secretariaat. Het secretariaat staat u graag telefonisch te woord op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur (tel. (0570) 63 00 25). Per e-mail zijn zij bereikbaar op info@braams.nl.
 
Wanneer u en uw school vermoeden dat er mogelijk sprake is van ernstige dyslexie, is het mogelijk om een aanvraag te doen voor de vergoede dyslexiezorg. 

Aanmeldroute
U kunt het volledige dossier rechtstreeks aanleveren bij Braams. Het dossier wordt beoordeeld om na te gaan of uw kind in aanmerking komt voor de vergoede dyslexiezorg. Wij informeren u graag hierover. Na goedkeuring zullen we een zorgtoewijzing bij de gemeente aanvragen waar u woonachtig bent. U kunt uw kind hier aanmelden. Wilt u meer weten over de vergoede dyslexiezorg? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze collega's van het secretariaat.
 
Direct aanmelden